Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Jeux et coloriages pour les fêtes de Noël - Παιχνίδια και ζωγραφική για τις γιορτές των Χριστουγέννων


Je vous avais promis des jeux et des activités agréables pour les fêtes de Noël. Révisez d’abord le vocabulaire des fêtes de fin d’année; il vous sera plus facile de comprendre les règles des jeux et les instructions des activités à faire.
Σας είχα υποσχεθεί παιχνίδια και ευχάριστες δραστηριότητες για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Θα πρέπει πρώτα να ξαναδείτε το λεξιλόγιο των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς για να μπορείτε πιο εύκολα να καταλάβετε τους κανόνες των παιχνιδιών και τις οδηγίες των δραστηριοτήτων.
  • L’atelier du Père Noël-vivenoel.com. Πατήστε Entrer και αμέσως μετά πατήστε το βέλος για να μπείτε γρήγορα στο Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη (Latelier du Père Noël). Περάστε τον κέρσορα πάνω σε διάφορα σημεία της εικόνας για να βρείτε τα παιχνίδια.
  • La salle de Jeux-père Noël.com.  Δραστηριότητες για τους πιο μικρούς. Μπείτε στην αίθουσα παιχνιδιών και διαλέξτε παιχνίδι.
  • Je dessine.com-Νοël: Θα βρείτε πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες (πχ. να χρωματίσετε) και παιχνίδια. Αν θέλετε μπορείτε να μπείτε μόνο στα παιχνίδια αλλά  μην ξεχάσετε να ακούσετε το καραόκε του Αϊ Βασίλη Le karaoké du Père Noël
Fille de noel | Jeu en ligne avec Jeuxclic.com

Coloriages à imprimer – Εκτυπώνω και χρωματίζω
Coloriages en ligne ou à imprimer – Χρωματίζω on line ή εκτυπώνω και  χρωματίζω

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου