Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Παιχνίδια: Coloriages intelligents et sympas

Δημοτικό
Υπάρχει η δυνατότητα να χρωματίσετε ωραίες εικόνες on line. Σας βρήκα όμως κάποια παιχνίδια ζωγραφικής που χρειάζονται σκέψη γι αυτό τα θεωρώ πολύ έξυπνα.
Τα παιχνίδια ζωγραφικής
Coloriage de Winnie l'ourson και Coloriage Mickey σας ζητούν να βρείτε το αποτέλεσμα μιας απλής μαθηματικής πράξης για να μπορέσετε να επιλέξετε το σωστό χρώμα με το οποίο θα χρωματίσετε την εικόνα σας.

Βάζετε το πινέλο σε ένα σημείο του σκίτσου, διαβάζετε την πράξη και βρίσκετε το αποτέλεσμα. Μετά κάνετε κλικ στο σωστό κουμπί (χρωματιστό κουμπί που γράφει τον αριθμό που βρήκατε) και ξανά κλικ στο σημείο του σκίτσου που σας έδωσε αυτή την πράξη.

Όπως βλέπετε στην εικόνα, τοποθέτησα το πινέλο μου πάνω στο νερό. Θα κάνω την πράξη 67-64 και θα επιλέξω το κουμπί με τον αριθμό 3. Μετά θα ξαναβάλω το πινέλο μου στο νερό το οποίο θα χρωματιστεί αυτόματα.
Για να μπείτε στα 2 αυτά παιχνίδια, κάντε κλικ στα όνομά τους και πατήσετε Play. Στη συνέχεια σας ζητάει να γράψετε ένα όνομα. Εσείς γράψτε ένα απλό ψευδώνυμο πχ. Tom, Tina... και πατήστε Next.






Υπάρχει επίσης ένα ωραίο παιχνίδι ζωγραφικής που απευθύνεται σε κορίτσια: Coloriage de mode. Πατάτε Jeu για να εμφανιστεί το παιχνίδι και στη συνέχεια Start και Play. Διαλέγετε ρούχα και αξεσουάρ και, στη συνέχεια, κάνετε κλικ σε ένα χρώμα ή σε ένα ύφασμα. Όταν ολοκληρώσετε τις επιλογές, πατήσετε Take a look. Για να αλλάξετε κάτι πατήστε Try again και για να τα σβήσετε όλα πατήστε Clear.

Θέλετε κι άλλα παιχνίδια ζωγραφικής; Κάντε κλικ στην ανάρτηση Couleurs & matériel scolaire
Καλή Διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου